Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Alarm


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Security Hotel 
Beskrivelse: Security Hotel . Portalen til det norske sikkerhetsmarkedet. 
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2146
Gi karakter til dette webstedet

 Autronica Fire and Security 
Beskrivelse: Autronica Fire and Security Klikk for mer info ! er et internasjonalt firma som leverer komplette løsninger innen brann sikring. Hovedkontoret er i Trondheim.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2979
Gi karakter til dette webstedet

 Otera Delta AS 
Beskrivelse: Vi er 100% eiet av Otera AS som igjen er eid 85% av Agder Energi. Et av landets største energiselskap. Otera Delta AS har nå tilgang på kompetanse og kapasitet som gjør oss i stand til å påta oss kompliserte og store oppdrag. Men fortsatt er vårt viktigste marked de kundene som er bygget opp gjennom selskapet Ing. Geir Dalhaug AS og som nå heter Otera Delta AS.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 1639
Gi karakter til dette webstedet

 Ernst Eismann Eftf AS 
Beskrivelse: Ernst Eismann Eftf. AS Klikk for mer info ! har avlagt FG-eksamen i prosjektering av automatiske innbruddsalarmanlegg bedrift. Vi prosjekterer, installerer og kontrollerer alle typer innbruddalarm- og ITVanlegg.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 3185
Gi karakter til dette webstedet

 Falck Norge 
Beskrivelse: Falck Norge Klikk for mer info ! er Norges ledende totalleverandør av trygghetstjenester for enkeltpersoner, næringsliv og samfunn. Vårt produkttilbud omfatter alarm og sikring, vakthold, bil- og redningsassistanse, skadebegrensning og omsorg.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2110
Gi karakter til dette webstedet

 Remsdaq Norge 
Beskrivelse: Remsdaq Norge Klikk for mer info ! ble etablert i 1989 som en norsk avdeling av Remsdaq Limited i Wales - UK. Vi holder til på Kokstad utenfor Bergen (Nær Flesland Flyplass). Vår forretningside er levering av avanserte integrerte sikkerhetssystemer - såvel produkter som "skreddersydde" og "nøkkelferdige" totalløsninger.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 1632
Gi karakter til dette webstedet

 Sønnico 
Beskrivelse: Sønnico Klikk for mer info ! Avdeling Sikkerhet, som opererer over hele landet gjennom våre avdelingskontorer i Sønnico Installasjon AS, har spisskompetanse innen adgangskontroll, ITV, alarm og integrasjon av slike systemer, samt innen utvikling og programmering av applikasjoner spesielt rettet mot presentasjon og overvåkning.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2229
Gi karakter til dette webstedet

  Nokas AS   Populær
Beskrivelse: Konsernet har endret navn fra Vakt Service til Nokas AS. Våre to divisjoner heter nå Nokas Security og Nokas Cash Handling. Logoen til Vakt Service beholdes uendret og tas nå i bruk for hele konsernet.
Lagt til: 09-Jan-2004 Treff: 9581
Gi karakter til dette webstedet

 Westec 
Beskrivelse: Westec (tidl. Remsdaq Norge) er en strategisk og operativ partner innen sikkerhet og beredskap. Selskapet er en del av RealTec-gruppen i Bergen som har en samlet omsetning på i underkant av 50 millioner kroner. Gruppen har 42 medarbeidere. Forretningsideen til Westec er å medvirke aktivt i beskyttelse av mennesker og verdier gjennom utnyttelse av moderne teknologi, så vel nasjonalt som internasjonalt.
Lagt til: 21-May-2004 Treff: 3187
Gi karakter til dette webstedet

 Hafslund 
Beskrivelse: Hafslund ble etablert i 1898 og har i dag strøm og sikkerhet som sin kjernevirksomhet. Hafslund Sikkerhet leverer i dag alarmsystemer til rundt 50000 boliger, og er blant Norges største og ledende sikkerhetsleverandører.
Lagt til: 09-Jul-2004 Treff: 1926
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.115 Sekunder