Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Alarm


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Vensafe ASA 
Beskrivelse: Vensafe ASA was established in 1998. The first years of Vensafe’s history were characterised by the development of prototypes and initiation of system testing in selected stores.
Lagt til: 12-Aug-2005 Treff: 2103
Gi karakter til dette webstedet

 Vest Teknikk AS 
Beskrivelse: Vi er et spesialfirma som er lokalisert i Bergen. Våre ansatte har lang erfaring fra sikkerhetsbransjen, og vi leverer både store og små sikkerhetsanlegg over hele Vestlandet. Blant våre kunder kan vi nevne, Telenor, Bravida, DNB og Bergen Kommune.
Lagt til: 18-Feb-2004 Treff: 2170 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Vicon Norway AS 
Beskrivelse: Vicon Norway AS er et ledende kompetansesenter innen ITV-utstyr. Vi prosjekterer og leverer avanserte video overvåkningssystemer med landsdekkende forhandlernett.
Lagt til: 12-Aug-2005 Treff: 2244
Gi karakter til dette webstedet

 Viste & Sømme AS 
Beskrivelse: Viste & Sømme AS er et tradisjonsrikt selskap etablert i 1975. Vi har levert sikkerhetsutstyr til bank og industri i Rogaland siden 1979 og regner med å ha en markedsandel på 60% av bankene i Rogaland.
Lagt til: 12-Aug-2005 Treff: 1830
Gi karakter til dette webstedet

 Vitcom AS 
Beskrivelse: Vitcom AS er leverandør av overvåknings systemer til en rekke forskjellige bransjer. Selskapet er distributør i Norge for Ernitec AS som er en av de store aktører i Europa innen CCTV og overvåkningsutstyr.
Lagt til: 12-Aug-2005 Treff: 1321
Gi karakter til dette webstedet

 Vtq 
Beskrivelse: VTQ er Europas ledende produsent av produkter for trådløs overføring av bilde og lyd fra overvåknings kameraer og mikrofoner.
Lagt til: 12-Aug-2005 Treff: 1242
Gi karakter til dette webstedet

 Westby's Lås & Innbruddssikring AS 
Beskrivelse: Westby's Lås & Innbruddssikring AS er en familiedrevet bedrift som startet i 1989. Vi utfører utskifting av låser og beslag, bygging av EVVA låssystemer, installasjon av Adgangskontroll, motoriserte låser og sluttstykker samt vurderer sikringsnivå i forhold til FG's regelverk og brann/ rømningsforskrifter. Som ASSA Servicestasjon har vi lager og utsalg av både ASSA og Trio Ving AS sine låsprodukter i tillegg til et rikholdig sortiment av utstyr til vinduer og terrassedører.
Lagt til: 12-Aug-2005 Treff: 1995
Gi karakter til dette webstedet

 Westec 
Beskrivelse: Westec (tidl. Remsdaq Norge) er en strategisk og operativ partner innen sikkerhet og beredskap. Selskapet er en del av RealTec-gruppen i Bergen som har en samlet omsetning på i underkant av 50 millioner kroner. Gruppen har 42 medarbeidere. Forretningsideen til Westec er å medvirke aktivt i beskyttelse av mennesker og verdier gjennom utnyttelse av moderne teknologi, så vel nasjonalt som internasjonalt.
Lagt til: 21-May-2004 Treff: 3210
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.110 Sekunder