Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Fiskeindustri/ Service


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 ARENA 
Beskrivelse: ARENA Klikk for mer info ! skal være en drivende kraft for utvikling og salg av utstyr, teknologi og tjenester til akvakulturnæringen, som møter fremtidens krav til sikre og rasjonelle arbeidsplasser i industrielt oppdrett.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1703
Gi karakter til dette webstedet

 AS Fiskevegn 
Beskrivelse: A.S Fiskevegn Klikk for mer info ! er ein leiande skandinavisk produsent av fiber, tauverk og fiskereiskapar. Bedrifta ligg på Flatraket i Selje kommune, med det berykta Stad-havet som næraste nabo. Vi veit kor viktig det er å ha tauverk som held og reiskapar som toler harde påkjenningar. Mange av våre tilsette har lang erfaring frå arbeid om bord i fiskebåtar, både i inn- og utland.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1468
Gi karakter til dette webstedet

 Bosch Rexroth 
Beskrivelse: Bosch Rexroth. Klikk for mer info ! Enten det gjelder lineære eller roterende bevegelser, heving eller senking, rask akselerasjon, regulering av nøyaktige hastigheter eller eksakt posisjon; Bosch Rexroth, som "The Drive & Control Company", behersker alle driftsprinsipper. Vi betjener våre kunder innenfor alle områder innen hydraulikk, pneumatikk, elektrisk og mekanisk driftsteknologi for industri- og fabrikkautomasjon så vel som for mobile applikasjone.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 2083
Gi karakter til dette webstedet

 Bunker Oil 
Beskrivelse: Bunker Oil Klikk for mer info ! kjøpte i 1992 Mobils tankanlegg på norskekysten fra Stadt og  nordover, slik at vi i dag har 4 store og over 20 mindre tankanlegg. Gjennom et samarbeide med Esso Norge AS og andre har våre kunder adgang til de fleste og beste bunkringsanlegg langs hele norskekysten. Vi formidler også leveranser av bunkers og smøreoljer i utenlandske havner.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1597 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Egersund Trål as 
Beskrivelse: Egersund Trål as Klikk for mer info ! er med sine heleide datterselskap Egersund Net as, Egersund Herøy as, Egersund Helgeland as og Egersund Vesterålen as, en totalleverandør av trålredskaper og oppdrettsnøter til verdens fiske-flåte og oppdrettsnæring.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1912
Gi karakter til dette webstedet

 Feeding Systems AS 
Beskrivelse: Feeding Systems AS Klikk for mer info ! ble etablert i 1986 av sivilingeniør Jan Erik Kyrkjebø, som fortsatt er aktiv i selskapet og innehar en del av aksjene. Helt fra starten av har selskapet hatt en meget god økonomisk utvikling. Hovedsetet ligger i Bergen, men selskapet er også representert flere andre steder i verden.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1493
Gi karakter til dette webstedet

 Marine Construction 
Beskrivelse: Marine Construction Klikk for mer info ! ønsker å være din teknologiske partner innen industrialiseringen av fiskeoppdrett næringen.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 2091
Gi karakter til dette webstedet

 Norske Shell as 
Beskrivelse: Norske Shell as Klikk for mer info ! Her finner du en samlet oversikt for hovedanlegg langs Norskekysten.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1836
Gi karakter til dette webstedet

 Procean AS 
Beskrivelse: Procean AS Klikk for mer info ! er et salgs- og ingeniørfirma som produserer utstyr og komplette fiskeoppdrett systemer. Firmaet ble grunnlagt i 1992 og har 10 ansatte, alle med mer enn 10 års erfaring fra fiskeoppdrett industrien.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1576 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Simrad 
Beskrivelse: Simrad Klikk for mer info ! er en av verdens største produsenter av maritim elektronikk for fritidsbåter, fiskeri og yrkesfartøy, og vi tilbyr salg og service over hele verden. Vi har en komplett produktserie for mange typer maritime aktiviteter inkludert instrumenter for automatisk styring, navigasjon, hydroakustikk og kommunikasjon.
Lagt til: 05-Nov-2003 Treff: 1580
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.110 Sekunder