Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Ski Guiden - Skiguiden
Skiguiden - Ski info. Destinasjoner for Ski glede!

På denne siden finner du linker til de mest populære utfartsstedene. På sidene kan du studere vær - og føreforhold, web kamera og bestille overnatting. Denne siden vil bli raskt utviklet med info for ski elskere. Nedenfor finner du mange alternative reisemål.


                                     Kartsøk
Sett curser på det landet du ønsker å undersøke og klikk. Du kan peke på der du tror stedet er, og klikke på + (soom in) i feltet ovenfor. Du kan også legge inn navnet på stedet i: Søk på adresse. Trykk neste. God tur!

                              Været
Her finner du været for i dag og flere dager frem i tid. Du legger inn stedsnavn/søkenavn. God tur!

 Skiforeningen
Beskrivelse: Her finner du oppdaterte føremeldinger og info om løyper, turer, skibusser, bilder og webcamera. Klikker du på Ut i Marka og deretter Skiturer, kan du ta ut kart for turen din. God tur!

  Norges Skiforbund Terminlister
Beskrivelse: Velkommen til Norges Skiforbund sine Terminlister.

 Ski Guiden Utlandet
Beskrivelse: Som de fleste håper også vi at Norge er vårt nærmeste ferieland, men dersom du absolutt må Ut av landet, er her noen alternativer. Lykke til.

 Beitostølen. 
Beskrivelse: Her finner du det meste som værrapport, overnatting, aktiviteter, samt det meste annet. Her bør du la deg friste.

 Bjorli
Beskrivelse: Bjorli er spesielt kjent for sin lange og snøsikre ski sesong. Sesongen strekker seg fra begynnelsen av november og langt ut i april. Bjorli byr på over 100km oppkjørte langrennsløyper i variert høyfjells- og skogsterreng. Vårt alpint senter er av internasjonal klasse, høyeste punkt er 1250 m.o.h., og anlegget har en høydeforskjell på hele 650 meter.

 Bortelid
Beskrivelse: Det er ikke bare på internett du raskt finner frem til Bortelid Alpinsenter. 96 kilometer etter at du gled inn bak rattet i Kristiansand, kan familien spenne på seg skiene.

 Breimsbygda Skisenter
Beskrivelse: Velkomen til Breimsbygda Skisenter og Utvikfjellet! Vi kan tilby mange kilometer preparerte langrennsløyper og alpinbakkar. Her finn du eit tilbod for alle. Medan ungane boltrar seg i alpinbakken kan mor og far ta ein tur i langrennsløypa eller slappe av på kafén.

 Brislingen Skiskole
Beskrivelse: Vi kan være ditt utganspunkt for skiturer i Nordmarka.

 Dombås Skisenter
Beskrivelse: Variert løypenett med forskjellige vanskelighetsgrader. Det er egen halfpipe område med flomlys. Hovedbakken er 1200 m med flomlys og kunstsnø, noe som sikrer en tidlig start først i November. Lengste løype er 2700 m og høydeforskjellen er 350 m.

 Eikedalen 
Beskrivelse: Eikedalen Skisenter Klikk for mer info ! ligger i Samnanger kommune (rett før Kvamskogen). Kjøretiden fra Bergen Sentrum er ca. 45. min (følg E-16 til Trengereid, deretter Rv-7 videre). I tillegg til 7 heiser og 15 km preparerte alpinløyper, kan vi tilby det meste som kreves av et moderne skisenter.
Lagt til: 24-Nov-2003 Treff: 3

 Fagerfjell
Beskrivelse: Det hyggelige familiestedet Fagerfjell ønsker deg velkommen til all slags vinter-utfoldelse. Fagerfjell ligger snøsikkert til (650 m.o.h). Kun 45 minutters kjøring fra Kongsberg.

 Filefjell 
Beskrivelse: Velkommen til Filefjell og Jotunheimen, rimelig feriealternativ for grupper på selvhushold. Filefjell Høyfjellseter ligger i idylliske omgivelser ved inngangen til Jotunheimen. Seteren ligger 900m over havet og har panoramautsikt utover dalen.

 Folgefonn Sommarskisenter 
Beskrivelse: Skjeldan har ein sett så mykje snø, og no går skitrekket kvar dag frå kl 9.00 til kl 14.00 så sant veret tillet det. Ta med familien på ei eksotisk skioppleving på Folgefonna for 400 kr, bading og grilling ved Hardangetfjorden ertterpå er gratis. Eit av Norges lengste og beste breskitrekk! - 1100 m lengde - 250 m hydeforskjell - Asfaltert bilveg heilt fram med parkeringsplass - Utleige av ski og snowboard.

 Furedalen Alpin
Beskrivelse: I Furedalen er det 2 store skitrekk på hver 950 m og et barneskitrekk med tilsyn i skjermet område. Total kapasitet er på 3050 personer pr. time. Det er 6 alpinbakker med til sammen 7.7 km lengde, flere vanskelighetsgrader. Fallhøyde fra toppen av de store heisene er 205 m. Høyeste skimulighet er 575 m.o.h. I enkelte deler av anlegget er det mulighet for fri kjørebredde.

 Geilo Skiinfo
Beskrivelse: Geilo Klikk for mer info ! er kjent som et av Nord-Europas beste vintersportsteder. Geilo har med sine lange tradisjoner for skiturisme opparbeidet seg et ry som et vintersportsted litt utenom det vanlige. Få skisteder har så mange overnattings alternativer, aktiviteter og servicetilbud samlet innen gangavstand. Gjennom 100 år har turist-trafikken vært en integrert del av Geilo's hverdagsliv.>/P>

Vi sees på Geilo ! Hafjell 
Beskrivelse: Ledelsen i Hafjell har hentet inspirasjon fra de store ski stedene i Mellom-Europa, men først og fremst fra USA. Planene og vyene er klare, første skritt er allerede gjort. I samarbeid med Hafjell Ski utleie står det første bygget nå ferdig, totalt 1350 kvadratmeter. Vegg i vegg med dagens billettutsalg kommer det som skal romme nye sportsforretning, skiskole booking, pub, fem leiligheter og i tillegg lager og verksted for ski utleien.

 Hallingskarvet Skisenter
Beskrivelse: Ved foten av det mektige fjellmassivet Hallingskarvet, ligger 15 km. velpreparerte nedfarter med ulik vanskelighetsgrad. Alpinanlegget er perfekt for både barn og voksne, og er i høyeste grad stedet for dem som er ute etter frisk skikjøring uten heiskøer og mas.

 Harpefossen Skisenter   
Beskrivelse: Vi har fått ein flott start på denne vinteren. I ein lang kuldeperiode i november fekk vi produsert store mengder kunstsnø, og no i desember har vi fått rikelige mender natursnø. Alle heisar er i drift og alle nedfartar er opne.

 Haukelifjell Skisenter   
Beskrivelse: Haukelifjell Skisenter er noe helt for seg selv. Bare 10km øst for fylkesgrensa mot Hordaland, 16 km vest for Haukeligrend. I det store skiområdet vil du finne alt hjertet måtte ønske, enten det er avslapning, alpinkjøring eller langrenn.
 
 Hemsedal
Beskrivelse: Hemsedal Klikk for mer info ! er en av skandinavias største vinterdestinasjoner med en unik natur som minner mye om Alpene. Vi har mye å by på både av naturopplevelser, aktiviter og arrangement.

 Hodlekve Skisenter
Beskrivelse: Hodlekve Skisenter er et samarbeidsprosjekt mellom Sogndal kommune, Sogndal idrettslag (SIL) og næringslivsinteresser i Sogndal. Desse har i fellesskap skipa eit eigedomsselskap, Hodlekve Skisenter AS, for anlegget. Anlegget ligg øverst i Sogndalsdalen i eit meget snøsikkert område.

 Hovden. 
Beskrivelse: Enten man er nybegynner eller en erfaren skiløper, kan det aldri skade med en tur innom ski skolen. Enten det er for å friske opp gamle kunnskaper, eller om man er nybegynner, er det alltid erfarne instruktører som vil veilede deg til å bli en god eller bedre skiløper.

 Jølster Skisenter 
Beskrivelse:Nyttårsafta held vi stengt i Jølster Skisenter så vi vil nytte høve til å ønskje alle våre vener eit rettleg godt nytt år. I dag snør det tett og etter meldingane skal det lave ned, iallefall fram til i morgon. Det betyr at vi morgon kl. 12.00, opnar med haugevis av villsnø.

 Kongsberg Skisenter
Beskrivelse: Det hyggeligste alternativet er å ta stolheisen til topps opp på Knutefjellet, deretter gå mot Haus Sachsen, som er ca. 4 km unna. Så kan de som ønsker det gå til Knutehytta som ligger 3 eller 5.5 km unna (avhengig av om man går Eriksløypa eller Rennene). Total stigning fra heistoppen til Knutehytta er ca. 200 meter.

 Kvamskogen 
Beskrivelse: På under timen med bil fra Bergen, er du midt i Vestlandets største vinteraktivitesområde, Kvamskogen Skieldorado med over 60 km preparerte turløper og mange kvistete løyper. Du kan velge mellom flere populære løyper, bl.a. til Mødal (Negerlandsbyen), Kvitingen og Steinskvanndalen. Ønsker du å kjøre alpint, telemark eller brett, kan du velge mellom Furedalen Alpin, Aktiven og Mødalstrekket.

 Kvitfjell. 
Beskrivelse: Her finner du alle opplysninger om snøforhold, løyper, heise og overnattings muligheter. Hr kan du bruke skiene.

 Norefjell 
Beskrivelse: Norefjell et skieldorado for liten og stor. Vi tilbyr 22 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 20 løyper med en fallhøyde på 1010 meter! Snowboard park, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelige omgivelser.

 Oppdal
Beskrivelse: Oppdal ski senter er landets største alpine ski område med 4 fjell, 28 løyper og 16 heiser fordelt på et 55 km sammenhengende område. Våre to terrengparker og fjellterreng innbyr til spennende og morsom ski- og brett kjøring.

 Rauland Skisenter AS
Beskrivelse: Rauland Skisenter er et fint anlegg for nybegynnere, barnefamilier og eldre barn. Det er 6 heiser og en stolheis. Du kan spenne på seg skiene ved bilen og ta tilbringerheisen opp i anlegget eller til varmetua. Skisenteret har en høydeforskjell 830-1065m. (235m.) Stolheisen er 1100m lang. Det er 10 nedfarter på til sammen 10 km. Lengste nedfart er på 1.800 m. Kapasiteten er på ca 5600 pers. pr. time. Snøkanoner dekker de fleste løypene.

 Røldal
Beskrivelse: Velkomen til Røldal, Seljestad og Skare, flotte fjellområder med stiar og løyper for einkvar smak! No er det snart vinter og har du ikkje planlagd skiferie enno, er det på tide.

 Sauda Skisenter
Beskrivelse: Sauda skisenter ligger ca 5 km fra Saudasjøen og er et av de største Skisentrene på Sør-Vestlandet. 5 skitrekk med en kapasitet på 5200 personer i timen drar deg 4 km til fjells. Du kan velge mellom flere traseer i alpinbakkene, eget barneskitrekk, snowboardpark og oppkjørte turløyper til fjells.

 Sjusjøen Skisenter
Beskrivelse: Sjusjøen Skisenter åpnet i desember 2003 og har fått svært gode tilbakemeldinger fra skigjester. Skisenteret har 3 heiser og 6 nedfarter, med den lengste nedfart 2200 meter og et høydefall på ca. 250 meter.

 Skeikampen Alpinsenter
Beskrivelse: Vi kan nå by på masse snø og gode forhold i bakkene. Kommende helg har vi åpne fire heiser og åtte bakker samt deler av barneområdet. Fra den 13.desmber har vi åpent hver dag ut sesongen!

 Skiing Norway
Beskrivelse: De beste turskiområdene i Norge finner du her. Klikk på turområder for mer detaljer. Turski i Norge gir deg ro, stillhet, flott natur, god snøkvalitet og helt eventyrlige opplevelser!

 Sogn Skisenter Nye i dag 
Beskrivelse: Skitrekket på Sogn Skisenter er med sine 2 km det lengste skitrekket i landet. Her finn du flotte skibakkar og store frikøyringsområder. Moderne flaumlys i Seljeflatløypa (2 km) og Juniorløypa (200m). Skisenteret på Hafslo ligg ved riksveg 55 ca. 15 min. køyring frå saftbygda Sogndal.

 Sogndal skisenter Nye i dag
Beskrivelse: Sogndal Skisenter består av: eit skitrekk på 1100 meter, kapasitet: 1000 pers./time. 3 trasèar med høgdeforskjell på 290 meter. Nytt barnetrekk på 170 meter med tallerken. 3,5 km preparerte bakkar for alpin (900 meter med lys). lysløype på 5 kilometer. 5 kilometer preparerte langrennløyper. Ca. 10 kilometer preparerte løyper til fjells. SIL-hytta, kafé/kiosk 250 parkeringsplassar.
 
 Strandafjellet 
Beskrivelse: Strandafjellet er et forholdsvis lite, men spennende skianlegg med sine seks heiser. Og er kanskje en av Norges hemmelige perler. Fjellene på Sunnmøre også kalt Sunnmørs alpane er kjent for sine stupbratte fjell som går helt i fra fjorden. Midt blant disse ligger Strandafjellet. Ikke for bratt og ikke for slakt.

 Stryn Skisenter Nye i dag
Beskrivelse: Totalt 12 km preparerte nedfartar, og park delar av sesongen. I det barnevenlege området ved varmestova finn du både knøttetrekk og juniortrekk, samt akebakke og ulike aktivitetar. Trekka for dei minste er gratis! I nærleik til parkeringsplassen ligg varmestova med enkel matservering, billett, skiutleige og sanitærfasilitetar.

 Sunnfjord Skisenter Nye i dag
Kråkenesmarka, 8 km frå Førde sentrum på vegen mot Askvoll. Anlegget har totalt 2,5km med lyslagte løyper, då med ei hovudnedfart, ei familieløype og ein barnebakke. Det er to heisar, eit tautrekk til barnebakken og ein talerkenheis. Anlegget har Wc, varmestove og kiosk. For dei som likar langrenn har vi ei flott lysløype på 1km (2km tur/retur).

 Telemark 
Beskrivelse: I Telemark, skisportens vugge får du den gode følelsen av opprinnelig skiglede. Her er vi nøye med å ta vare på den rike kulturarven som Sondre Norheim ga oss. Det å tilbringe noen deilige fridager i vintereventyret med hele familien gir en helt spesiell opplevelse.

 Trysilfjellet 
Beskrivelse: Trysilfjellet er selve Vinterlandet. Fjellet er skapt for skigleder, og det store løypenettet gir utfordringer på alle nivåer. Trysilfjellets runde form bidrar til at vi kan tilby skikjøring på tre sider av fjellet - og alt henger sammen i ett anlegg. Et mangfold av nedfarter gir alle muligheten til å oppleve sin ski glede....

 Tryvann
Beskrivelse: Tryvann Skisenter AS eier og driver skianleggene i Tryvann Vinterpark samt Varingkollen med tilsammen over 60% markedsandel i Stor-Oslo området.
Tryvann Skisenter er 6. største skianlegget i Norge målt i heiskortomsetting.

 Uvdal 
Beskrivelse: Uvdal ligger i Nore og Uvdal kommune, hvorav Uvdal's nærområder er den mektige Hardangervidda. Uvdal Alpinsenter har både lange løyper og bratte bakker. Heis køer er et ukjent begrep i Uvdal, og sikkerheten er meget godt ivaretatt.

 Valdres Alpinsenter
Beskrivelse: Vi ser frem til å ha deg som gjest kommende sesong, og håper du finner den informasjonen du søker på disse sidene. Hvis ikke, kontakt oss.

 Varingskollen
Beskrivelse: Tryvann Skisenter AS eier og driver skianleggene i Tryvann Vinterpark samt Varingskollen Alpinsenter med tilsammen over 60% markedsandel i Stor-Oslo området. 

 Voss Skiinfo
Beskrivelse: Voss Skisenter Klikk for mer info ! Det er naturlige grunner til at Voss er den skistaden i verden som i moderne tid har flest OL deltakere. Gode nybegynnerbakker, krevende terreng for de beste, humør, tradisjoner og vinnervilje er nøklene til denne suksessen.

 Ådneram Skitrekk
Beskrivelse: Det er en stor glede for oss på Ådneram å kunne presentere oss på internett. Her vil vi vise hva vi har å by på samt at du kan sjekke været på vår webcam. Vi har i dag tre skitrekk, to T-krok heiser og et gratis barneskitrekk (tautrekket) like ved hovedheisen. Vårt skisenter er særdeles barne og familievennlig da du nærmest kan parkere i bakken.

 Ålsheia skisenter
Beskrivelse: Vi er et toppmoderne skisenter som skal tilfredstille den mest kresne skiløper enten du er nybegynner eller har lang erfaring. Vi har løyper i alle kategorier både for alpint og snowboard. Halfpipe og bigjump er selvsagt også på plass.
 


 


search: alpin, alpinanlegg, alpint, heis, heiskort, hytter, langrenn, langrennski, lift, løypenett, løyper, norge, ski info, ski, skiing, skiguide, skiguiden, skiheis, skiskole, skisteder, ski skole, skikort, ski kort, slalom, stor slalom, slalom ski, stolheis, snø, trasseer, utfor, norges skiforbund
Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2003-12-13 (35135 lesninger)

[ Tilbake ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.092 Sekunder